1-سنگ هایی که در آنها از این روش بهبود سازی استفاده می شود:

کهربا: هنگامیکه کهربا در روغن داغ فرو می رود - به عنوان مثال روغن تخم کتان - رنگی طبیعی آن تیره تر می شود و جنس کهربا به سمت ظاهری پاکتر متمایل شده، همچنین می تواند سبب شود در درون کهربا ناخالصی های شفاف ایجاد شود.

پوشش دایره ای که در این سنگ های کهربا مشخص است نتیجه فرو بردن این سنگ قیمتی در روغن داغ می باشد که سبب ایجاد شکل پولکی در این کهربا ها شده است.

آماتیست: گرما دهی می تواند ناخالصی های قهوه ای رنگ ناخواسته ای که در برخی آماتیست ها وجود دارد را از بین ببرد. همچنین این فرآیند بهبود سازی سبب روشن تر کردن رنگ برخی سنگ های آماتیست تیره شود.
آکوامارین: به طور طبیعی غالب سنگ قیمتی آکوامارین اگر فرآیند گرمادهی را بر روی آنها انجام ندهیم، به رنگ سبز آبی هستند. گرمادهی در یک محیط کنترل شده بر روی سنگ آکوامارین سبب می شود که رنگ سبز از آن رفته و ظاهر این سنگ به رنگ آبی متمایل شود.

سیترین: برخی از انواع سنگ های آماتیست را با گرما دادن می توان تبدیل به سیترین نمود.

یاقوت سرخ: گرمادادن سنگ یاقوت سرخ سبب می شود که رنگ صورتی از آن گرفته شده و یک رنگ زیبای قرمز را به نمایش بگذارد. همچنین فرآیند گرمادهی حالت ابریشم گونه (وجود ناخالصی های جزئی درون سنگ یاقوت سرخ) درون سنگ که سبب می شود رنگ ظاهری یاقوت سرخ روشن تر به نظر رسیده و غیر شفاف باشد را از بین ببرد. همچنین فرآیند بهبود سازی گرمادهی سبب می شود که این ناخالصی های ابریشم مانند تبلور مجدد پیدا کنند. این عامل باعث ایجاد حالت ستاره ای زیبا در یاقوت سرخ می شود

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: سنگهای درمانی, سنگ های قیمتی, سنگهای شفابخشگرمادهی به سنگ ها

تاريخ : 23 / 6 / 1395 | | نویسنده : کوروش |

http://www.honarnews.com/images/docs/000080/080868/images/5(1).jpg

اين تپه كوچك در 6 كيلومتري تپه چغاميش قرار دارد.در سال 1976 هييت باستان شناسي نيو يورك در حال حفاري در تپه چغاميش بود كه تيغه بلدوزري در تپه چغابنوت آثاري باستاني را از زير خاك بيرون مي آورد و هييت حفار دانشگاه شيكاگو به آن محل ميروندو حفاري در آنجا را در دستور كار خود ميگذارند. حفاري در اين محل آثار مختلفي از دوره هاي سوزيانا را از دل خاك بيرون آورد. آثار به دست آمده مربوط به دوره سوزياناي قديم،ميانه و سوزياناي عتيق هستند.بيشترين آثار معماري مربوط به دوره سوزياناي ميانه است.در اين محل ساختمانهاي گرد به همراه كوره مي ساختند و كفهاي خانه را با گل اندود مي كردند. اشياي به دست آمده سفالهايي به شكل پياله ،كاسه هاي ساده ،كاسه هاي با بدنه مقعروسبوهاي با گردنبند بلند بودند. در برخي موارد آثاري از صفحات صاف گلي پخته ديده شد كه يك سمت آنرا با دقت صاف كرده بودند. اين سمت صاف آماده علامت گذاري بود و بعضي از پلاكها با ناخن علامتگذاري شده اند.اين آثار كه در نوع خود بي نظير است نشاندهنده اولين آثار نگارش در اين منطقه استنتايج آزمايش كربن14 سالهاي بين7000 تا 3700 پ م را نشان ميدهد. اين محل ابتدا دوره اهلي كردن و توليد غذا را طي كرده است. ابتدا در ميانه هزاره هشتم پ م و پيش از اختراع سفال چغابنوت مسكون بوده است و تا آغاز دوره سوزياناي عتيق نيزآباد بوده است.براي مدتي متروك ميشود و در هزاره پنجم پ م تا هزاره چهارم پ م دوباره در اين منطقه زندگي جريان مييابد.

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: معماری تپه های باستانیگنج تپه گنج یابی در تپه هاتپه چغابنوت

تاريخ : 23 / 6 / 1395 | | نویسنده : کوروش |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب تریلر فیلم
  • وب ساح
  • وب احسان
  • وب باشگاه خبرنگاران