وب گیتاریست
- وب جاودستگاه pimax2 قادر به تشخیص فلزات و حفره می باشد . با سیستم پالسی پیشرفته این دستگاه قادرخواهید بود در همه نوع زمین و خاک بدون از دست دادن عمق کاوش بکنید. با حالت آنالیز خاک به سیستم های آشکار سازی پالسی یک بعد جدید به ارمغان آورده ایم .
مهمترین ویژه گی که دستگاه pimax2 را از سایر دستگاه های همردیف متمایز می سازد قابلیت پیدا کردن همزمان فلز و حفره است. با استفاده از این قابلیت هنگام کاوش فلز هر نوع حفره ای را نیز پیدا خواهید کرد. در حالت آنالیز زمین در صفحه نمایش دستگاه همزمان گرافیک دو بعدی کشیده شده و در گرافیک نمایش داده شده همزمان سنس فلز، تفکیک فلز و حفره نمایش داده خواهد شد . پیمکس 2 تنها دستگاه دفینه یابی هست که این سه کار را همزمان انجام می دهد.
توجه: Pimax 2 با تمام لوپ هایش قادر به تفکیک فلزات است.
یکی مشکلات مهم دستگاه های فلزیاب ثبات و پایداری دستگاه هست که اپراتورها از آن شکایت می کنند . Pimax2 با طراحی و ساخت منحصر بفرد ثبات بیشتری هنگام کاوش دارد، ذرات ، مواد معدنی ، نمک هیچ گونه تاثیری بروی دستگاه نمی گذارد و دستگاه هیچگونه بوق اضافی نمیزند. با این دستگاه هیچ وقت حفاری بیهوده انجام نخواهید داد.
سبک و بادوام
Pimax2 برای تمام شرایط خاک و زمین طراحی و ساخته شده است
همه کویل ها و دسته دستگاه از فیبر کربن ساخته شده است
پنل جلوی دستگاه در برابر گردوخاک و آب مقاوم است
از باتری های لیتیوم یونی با عمر زیاد ، وزن بسیار کم استفاده شده است
--------------------------------------
قیمت فروش در حال حاضر : 14 میلیون تومان
شماره سفارش دستگاه : 09013545415
خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415
برچسبها: معرفی دستگاه نقطه زن طلا یاب پیمکس2Pimax2مگاتکنوترکیه
یکی از مهمترین مسایل در گنج یابی و زمان حفاری گنج شناخت لایه های مختلف خاک می باشد که در متن ذیل به صورت مختصر توضیح داده ایم .
لایه اول کوزه شکسته :
در اکثر مکانها از اولین آثاری که برای شروع کار از آن استفاده می شد کوزه شکسته بود این لایه نشان دهنده درست بودن راه و شروع کار ماست از کوزه هم به عنوان علامت هم به عنوان استحکام خاک استفاده میشد و باعث میشد که خاک را به هم گره بزند و کار کردن و حفاری در آن قسمت سخت بشود این لایه تا ۲ متر اول خودش را نشان میدهد البته در ۵۰ سانت دوم مخلوط سنگ هم با آن است که کاملا استحکام را بالا میبرد .
خاک رس
این لایه معمولا مکانهای رطوبتی استفاده میشود که معمولا بعد از این لایه ماسه بادی هم با آن مخلوط است
خاک پخته
این لایه همان خاک رس است که برای این که در بعد ها از رطوبت زمین جلوگیری شود خاک رس را در آن محل پخش می کردند و روی آن چوب می ریختند و چوب ها را آتش می زدند و خاک رس که زیر این چوب ها می سوخت تبدیل به خاک پخته می شد و از رطوبت خاک جلوگیری می کرد که در عکس بالا مشاهده می کنید .
سنگ چین
این لایه برای استحکام و جلوگیری از ریزش خاک سطح بالایی به زیر کار بود که اصل بنا روی آن سوار بود و اگر متراژ بار زیاد باشد به صورت هر ۳ متر یک یا دو ردیف سنگ چین وجود دارد .
آجر
معمولا بعد از سنگ چین آجر چین شروع می شود . البته در بعضی مکان ها بعد از سنگ چین آثار خود را به شکل کوزه خالی یا آهک مشخص می کند .
زغال
این لایه بعد از آجر یا زیر کوزه ها قرار میگرفت تا رطوبت را به صورت کامل به خود جذب کند و معمولا کلفتی این لایه از ۷ تا ۱۰ سانت است ولی این نکته نباید فراموش بشود اگر این لایه به صورت پخشی وعمودی باشد نشان دفینه نیست و احتمال داره کوره زغال پزی و …. باشد ولی اگر به صورت افقی و به کلفتی اندازه مورد نظر باشد میشه روی آن حساب کرد . خیلی از دوستان این لایه را با لایه ریشه درختان اشتباه میگیرند دوستان ریشه درختان هم بعد از مدتی به شکل سیاه و شبیه به زغال میشود ولی با این تفاوت که زغال درشت و لایه ای کلفت را تشکیل میدهد و خشک است ولی ریشه به صورت پراکنده و نم دار است پس خیلی دقت کنید دوستان زیادی به این مشکل خوردن و به اشتباه زمین را به مقدار زیادی حفر کردن به این امید که زغال دیدن ولی به هیچ چیز دست نیافتند و دست از پا دراز تر راهی خانه شدند .
آهک
این لایه از رسوب تشکیل شده و معمولا آهک به صورت سفیده سفید نیست و مایل به رنگ نخودی است که در زیر زغال استفاده می شد و از نشست بنا تا حدی جلوگیری میکرد و هم کاربرد این را داشت که تا حدی مثل ساروج از لایه زیری محافظت کنه و درسته که شکوندنش مثل ساروج سخت نبود ولی به هر حال یک مانع به حساب می آمد.لایه شناسی خاک.لایه های خاک.ماسه بادی.حفاری.گنج یابی.ساروج.آهک
ساروج
این لایه یکی از مهم ترین لایه ها به شمار میامد و معمولا در پایان کار از آن استفاده میشد و برای مهروموم کردن در دالان یا ساخت اتاقک های ساروجی در ابعاد های مختلف بکار میرفت و یا دفینه را دردرون اتاقک میگذاشتند و با ساروج پلمپ میکردند یا جلوی در ورودی را با آن پلمپ میکردند البته در بعضی مکانها بعد از آهک باز یک لایه کلفت که شاید به کلفتی ۴۰ سانت هم میرسید از خاک استفاده میکردند و بعد ساروج میکردند که این روش در ایران زیاد یافت میشه .
خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415
برچسبها: لایه شناسی خاکلایه های خاکماسه بادیحفاریگنج یابیساروجآهک