معنی و مفهوم نشانه و علامت شیر در گنج یابی و دفینه یابی + تصاویر و عکس جوغن و کارشناسی نماد شیر 


شیر حیوانی درنده وحشی و بسیار خطرناک است باید خلق و خوی آنرا در نظر گرفته و به موارد زیر توجه کنید:
در گذشته نماد شیر به چندین صورت به کار گرفته شده است تندیس شیر روی اجناس عتیقه و روی سنگ و… بیشتر به این صورت است که شیر روی دو دست نشسته و مقابل را تماشا میکند یا بعضی مواقع به اطراف می نگرد همیشه مسیر نگاه آن را دنبال کنید.
۱-مجسمه ساروجی شیر: بیشتر نماد قلعه – نماد گذرگاه به سمت قلعه – نماد محل اخذ عوارض و باج گیری بوده و پیدا نمودن دفینه احتمالی آن نیاز به دستگاه و تجهیزات فلزیابی و … دارد.
 
۲-مجسمه سنگی تراش خورده شیر: بیشتر نماد قلعه نظامی یا تپه ای بزرگ یا کوهی با غار در بسته که نماد مقبره ای ارزشمند بوده و در روبرو یا اطراف آن بوده و باید محل ورود، در نزدیکی آن باشد و معمولا پربار بوده و دارای تله های فیزیکی خطرناکی نیز می باشد.
 
۳- تصویر تراش خورده شیر روی سنگ به صورت صورتک شیر: نشان تپه یا کوهی با غار در بسته (مفبره مهم)  یا تماشا کردن به شکار خود که در این صورت دفینه یا گنجینه آن، با استفاده از علائم شکار یا حیوان مورد شکار بدست می آید و ضمنا دارای تله فیزیکی خطرناکی می باشد.

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: معنی و مفهوم نشانه و علامت شیر در گنج یابی و دفینه یابی + تصاویر و عکس جوغن و کارشناسی نماد شیر

تاريخ : 10 / 5 / 1395 | | نویسنده : کوروش |
این اثر نیز در نزدیکی تخت جمشید قرار دارد. آثاری از پیکره های دوران باستانی را در نقش رجب شاهدیم که علائم بازشناسی خاندان های ایرانی را به ما نشان می دهد. در نقش رجب، کرتیر، موبد موبدان ساسانی، کتیبه ای از خودش بر جای گذاشته که در آن انگشت خود را به نشانه احترام بلند کرده است. کرتیر به تنهایی آیین زرتشتی را تدوین، احیا و تفسیر و حتی حکم تکفیر و ارتداد برای پیروان آیین صادر می کرد. شاهپور، بزرگ ترین پادشاهی بود که از کرتیر و آموزه ها و برداشت های دینی او حمایت کرد. پیکره و سنگ نبشته کرتیر پشت سر شاهپور در نقش رجب، نشان از توجه شاهپور و دادن اجازه به او برای کندن این سنگ نبشته است، زیرا مجوز ایجاد تندیس یا سنگ نبشته (کتیبه) در انحصار و اختیار شاه بود. کرتیر در سنگ نبشته ای در نقش رجب منشوری دینی در باب آیین زرتشتی ارائه داده است. 
سنگ نبشته ای دیگر پشت نقش برجسته شاهپور ساسانی از کرتیر وجود دارد که 81 سطر است و تمام آن پیرامون آیین زرتشتی سخن گفته است. سنگ نبشته ای مشتمل بر 59 سطر که 25 سطر آن با آنچه در نقش رجب هست، در عمارت باستانی سر مشهد واقع در جنوب کازرون پیدا شده است.
 
[تصویر:  001.jpg]

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: نقش زیبای رجبگنجدفینه هاطلا های دفن شدهغار های زیرزمینی

تاريخ : 10 / 5 / 1395 | | نویسنده : کوروش |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب تریلر فیلم
  • وب ساح
  • وب احسان
  • وب باشگاه خبرنگاران