در تعاریف عرفی واژه گان ، به درگذشتگان باستان که مسلمان نبودند گبری میگفتند .ولی در حال حاضر به اشتباه در بین عموم رایج است که ایشان کافر و بی دین بوده اند . در زبان آریاییان ، گبر به معنای مرد آمده است .

در باور عموم به مردگان و درگذشتگانی که به روش مسلمان تدفین نشده اند یعنی به سمت قبله خاک نشده اند گبری و به محل دفنشان قبور گبری می گویند . از نظر ایشان گبریان شامل زرتشتیات و یهودیان و ......ساکنان باستان بوده اند . ولی آنها بر خلاف باور عموم کافر نبوده اند بلکه برخی از ایشان یگانه پرست و یکتاپرست بوده اند چه بسا ایمانی قویتر از من و شما نیز داشته اند .برای اثبات آن نیز کافیست به منشور کوروش نگاهی بیاندازیم همچنین در کتیبه ها و سنگ نوشته های باستان نیز وحدانیت موجود بوده است . 

به طور صحیح تر ، مقابر و قبوری که به قبل از زرتشت منسوبند که شامل مهرپرستان و چند ایزدان باستان هستند گبر اطلاق می شود .

دلیل عمده این القاب به بعد از سقوط دولت ساسانی بر می گردد . ایرانیان از دیرباز به تمدن و پیشینه خود با افتخار می نگریستند و خود را در مواقعی برتر از برخی اقوام می شمرده اند مثل عمل خسروپرویز در برابر نامه حضرت محمد .

بعد از دولت ساسانی ، قوم حاکم برای سخیف شمردن ایرانیان و خرد کردن افتخارات ایشان فرهنگ و تمدن آریایی را هدف گرفتند و چه بسا موفق هم شدند . القابی مانند عجم و مجوس و گبر و تازی و ... از این قبیل می باشند .

گبریان در دوره های مختلف روش تدفین متفاوتی داشتند که در مطالب بعد در مورد آنها به اختصار توضیحاتی خواهم داد.شمع سوز. دفینه یابی.گنج یابی.قبر سردار.قبرستان گبری.قبر گبری.هدایای قبر.

هت اطلاعات بیشتر و آشنایی با آثارشناسی دفینه ها به پکیج کامل گنج یابی کتاب های ( چشم طلایی ، اسرار کاوش ، میراث زرین ) مراجعه کنید

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: نماد ها در گنج یابی نماد فیلگنجاسرار گنج یابیمیراث زرینآشنایی با گبر و قبر گبری

تاريخ : 10 / 5 / 1395 | | نویسنده : کوروش |

تومولوس ها و یا تپه های باستانی محلی برای دفن پادشاهان به همراه اموال بسیار زیاد حکومتی بود و اکثرا در زمان حیات پادشاهان برای این کار آماده میشدند و دارای پلن های بسیاری هستند و اسرار زیادی دارند و دستیابی به دفینه و مقبره آنان بسیار سخت و طاقت فرساست و به همین دلیل بسیاری از افراد در حین کار دچار بحرانهای زیادی از جمله بحران روحی و مالی می شوند و اکثر تپه ها به شکل نیمه کاره رها می شود چرا که هم دسترسی به تونل آنها سخت و هم دسترسی به خزانه اصلی بسیار مشکل است.در زیر یکی از کاربران یک نمونه از کشفیات مسیر راه یکی از تونلها و انواع ملاتی که استفاده شده را برای آموزش کاربران ارسال کرده است .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خرید بهترین فلزیاب های دنیا 09013545415


برچسب‌ها: تونلتومولوسراه ورودی تپه هایسنگچیندفینه یابیورودی تونلساروجتونل بارآثار مسیر

تاريخ : 6 / 5 / 1395 | | نویسنده : کوروش |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب تریلر فیلم
  • وب ساح
  • وب احسان
  • وب باشگاه خبرنگاران